Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ procesu ekstruzji na wartości odżywcze przetwarzanych surowców roślinnych

Tytuł:
Wpływ procesu ekstruzji na wartości odżywcze przetwarzanych surowców roślinnych
Influence of extrusion-cooking on nutritional value of processed vegetable raw materials
Autorzy:
Moscicki L.
Tematy:
extrusion process
extrusion-cooking
plant raw material
vegetable
starch
protein
chemical change
nutritional value
physical property
chemical property
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies