Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Optymalne skale tuczu świń w Polsce warunkiem ekonomicznej i ekologicznej produkcji oraz zrównoważonego rynku wieprzowiny

Tytuł:
Optymalne skale tuczu świń w Polsce warunkiem ekonomicznej i ekologicznej produkcji oraz zrównoważonego rynku wieprzowiny
Economic and ecological pork production in Poland depends on optimum scale of fattening and balanced market for porcine meat - a review
Autorzy:
Okularczyk S.
Tematy:
produkcja zwierzeca
rynek miesny
zywiec wieprzowy
trzoda chlewna
tucz
wielkosc produkcji
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies