Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Badania maki z dodatkami poprawiającymi jej jakość wypiekową

Tytuł:
Badania maki z dodatkami poprawiającymi jej jakość wypiekową
Examinations of flour with improvements of quality
Autorzy:
Kniel B.
Moser M.
Tematy:
piekarstwo
przetworstwo zbozowe
maka
analiza zywnosci
dodatki do zywnosci
jakosc
wartosc wypiekowa
kwas askorbinowy
cysteina
enzymy
amylazy
glukozooksydazy
esterazy
emulgatory
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies