Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Antioxidant properties, texture and sensory quality of sliced bread enriched with leaf powder from mango (Mangifera indica)

Tytuł:
Antioxidant properties, texture and sensory quality of sliced bread enriched with leaf powder from mango (Mangifera indica)
Autorzy:
Pirca-Palomino M.
Malange Y.I.
Ramos-Escudero F.
Munoz A.M.
Cancino-Chavez K.
Opis fizyczny:
application/pdf
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies