Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Technological parameters of meat in pigs of two Polish local breeds - Zlotnicka Spotted and Pulawska

Tytuł:
Technological parameters of meat in pigs of two Polish local breeds - Zlotnicka Spotted and Pulawska
Ocena jakości technologicznej mięsa świń ras rodzimych - złotnickiej pstrej i puławskiej
Autorzy:
Florowski T.
Pisula A.
Adamczak L.
Buczynski J.T.
Orzechowska B.
Tematy:
technological parameter
meat quality
pork
pig
pig meat
Polish breed
Zlotnicka Spotted breed
Pulawska breed
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies