Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Stabilność oksydacyjna i pojemność przeciwutleniająca wybranych olejów jadalnych

Tytuł:
Stabilność oksydacyjna i pojemność przeciwutleniająca wybranych olejów jadalnych
Assessment of the oxidative stability and antioxidant capacity of selected edible oils
Autorzy:
Kurzeja E.
Kimsa-Dudek M.
Synowiec-Wojtarowicz A.
Ocytko M.
Kuzmiak M.
Pawlowska-Goral K.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies