Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ilościowe zmiany w występowaniu rozpuszczalnych cukrów w Festuca pratensis pod wpływem azotu, wody i defoliacji

Tytuł:
Ilościowe zmiany w występowaniu rozpuszczalnych cukrów w Festuca pratensis pod wpływem azotu, wody i defoliacji
The quantitative changes in occurrence of soluble sugars in Festuca pratensis under the influence of nitrogen, waterand defoliation
Autorzy:
Olszewska L.
Kukulka I.
Kozlowski S.
Tematy:
cukry
Festuca pratensis
azot
defoliacja
plony
sucha masa
zawartosc bialka ogolnego
cukry rozpuszczalne
azotany
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies