Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Metody atomowej spektrofotometrii absorpcyjnej oznaczania zawartości ołowiu i kadmu w mleku i przetworach mlecznych. Cz. II. Metody ASA ekstrakcyjne

Tytuł:
Metody atomowej spektrofotometrii absorpcyjnej oznaczania zawartości ołowiu i kadmu w mleku i przetworach mlecznych. Cz. II. Metody ASA ekstrakcyjne
Methods of atomic absorption spectrophotomery fo determination of lead and cadmium in milk and dairy products.Part.II. The methods AAS (after extraction)
Metody atomnojj absorpcionnojj srektrofotometrii (AAC) opredelenija soderzhanija svinca i kadmija v moloke i zholocnykh izdolijakh. Ch. II. Metody ACC ehkstrakcinonnye
Autorzy:
Zawadzka T.
Wojciechowska-Mazurek M.
Tematy:
metoda ASA
zawartosc olowiu
zawartosc kadmu
przetwory mleczne
mleko
normy polskie
wyniki badan
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies