Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Skład kwasów tłuszczowych, udział CLA oraz izomerów trans C18:1 i C18:2 w serach z produkcji ekologicznej

Tytuł:
Skład kwasów tłuszczowych, udział CLA oraz izomerów trans C18:1 i C18:2 w serach z produkcji ekologicznej
Fatty acid composition, the proportion of CLA and trans isomers of C18:1 and C18:2 acids in cheeses from organic production
Autorzy:
Paszczyk B.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies