Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ zastąpienia pasz pochodzenia zwierzęcego paszami roślinnymi w niektórych mieszankach treściwych na efekty produkcyjne w żywieniu warchlaków i tuczników. Część II. Możliwość obniżenia udziału białka zwierzęcego w koncentracie Prowit przy dodatku syntetycznej metioniny

Tytuł:
Wpływ zastąpienia pasz pochodzenia zwierzęcego paszami roślinnymi w niektórych mieszankach treściwych na efekty produkcyjne w żywieniu warchlaków i tuczników. Część II. Możliwość obniżenia udziału białka zwierzęcego w koncentracie Prowit przy dodatku syntetycznej metioniny
The effect of substitution the animal derivated foods with plant foods in concentrates mixtures on production effects in porks and cutters feeding. Part II. Reduction possibility of animal protein in the provit concentrate with synthetic methionine added
Autorzy:
Lewicki C.
Flis M.
Tywonczuk J.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies