Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Strawność składników pokarmowych i bilans azotu u warchlaków i tuczników żywionych mieszankami pełnoporcjowymi z udziałem poekstrakcyjnej śruty sojowej lub bobikowej jako głównych komponentów białkowych

Tytuł:
Strawność składników pokarmowych i bilans azotu u warchlaków i tuczników żywionych mieszankami pełnoporcjowymi z udziałem poekstrakcyjnej śruty sojowej lub bobikowej jako głównych komponentów białkowych
Digestibility of nutrients and nitrogen balance of piglets and fatteners fed with complete mixtures with soya bean and field bean meales as main protein components
Perevarimost' pitatel'nykh elementov i azotnyjj balans u porosjat-otemyshejj i otkormochnikov, poluchajushhikh polonracionnye kormosmesi, soderzhashhie v kachestve glavnogo belkovogo komponenta soevyjj shrot ili dert' iz konskikh bobov
Autorzy:
Milewska W.
Tematy:
chow zwierzat
trzoda chlewna
warchlaki
tuczniki
zywienie zwierzat
pasze
mieszanki paszowe
mieszanki pelnoporcjowe
komponenty mieszanek
komponenty bialkowe
poekstrakcyjna sruta sojowa
poekstrakcyjna sruta bobikowa
sklad chemiczny
wartosc pokarmowa
strawnosc
bilans azotu
animal farming
pig
young pig
fattener
animal feeding
feed
feed mixture
complete feed
mixture component
protein component
extracted rapeseed meal
faba bean meal
chemical composition
nutritive value
digestibility
nitrogen balance
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies