Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ocena produkcyjności i jakości jaj kur nieśnych Rhode Island Red (R-11, K-22) i Rhode Island White (A-33)

Tytuł:
Ocena produkcyjności i jakości jaj kur nieśnych Rhode Island Red (R-11, K-22) i Rhode Island White (A-33)
Assessment of productivity and egg quality in Rhode Island Red (R-11, K-22) and Rhode Island White (A-33) laying hens
Autorzy:
Calik J.
Tematy:
drobiarstwo
produkcja drobiarska
kury Rhode Island Red
rody hodowlane
kury Rhode Island White
kury nioski
cechy uzytkowe
produkcyjnosc zwierzat
wyniki produkcyjne
niesnosc
masa ciala
masa jaja
jaja
jakosc
indeks ksztaltu
masa zoltka jaja
barwa zoltka
grubosc skorupy
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies