Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ czasu wypoczynku przedubojowego na stopień poubojowego wykrwawienia i jakość mięsa tuczników

Tytuł:
Wpływ czasu wypoczynku przedubojowego na stopień poubojowego wykrwawienia i jakość mięsa tuczników
The effect of length of pre-slaughter fatterners rest on the rate of post-slaughter bleeding-off and selected meat quality traits
Autorzy:
Tereszkiewicz K.
Molenda P.
Sokolowicz Z.
Tematy:
trzoda chlewna
tuczniki
odpoczynek przedubojowy
tusze zwierzece
wykrwawienie
stopien wykrwawienia
mieso wieprzowe
jakosc
Język:
polski
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies