Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Jestem wymagający, ale potrafię przyznać się do błędu. Rozmowa z Marcinem Budynkiem, właścicielem i szefem kuchni restauracji Tawerna Fisza Concept by Marcin Budynek w Augustowie oraz laureatem Hermesa Poradnika Restauratora 2012 w kategorii osobowość kulinarna

Tytuł:
Jestem wymagający, ale potrafię przyznać się do błędu. Rozmowa z Marcinem Budynkiem, właścicielem i szefem kuchni restauracji Tawerna Fisza Concept by Marcin Budynek w Augustowie oraz laureatem Hermesa Poradnika Restauratora 2012 w kategorii osobowość kulinarna
Autorzy:
Handkowska H.
Tematy:
wywiady
Budynek Marcin wywiad
restauracja Tawerna Fisza Concept
restauratorzy
kucharze
etos zawodu
gastronomia
kuchnia podlaska
Augustow
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies