Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zastosowanie preparatów białek mleka w przetwórstwie mięsa

Tytuł:
Zastosowanie preparatów białek mleka w przetwórstwie mięsa
The use of preparations of milk proteins in meat processing
Autorzy:
Siemianowski K.
Szpendowski J.
Tematy:
przetworstwo miesa
przetwory miesne
bialka mleka
preparaty bialkowe
zastosowanie
kazeiniany
wlasciwosci funkcjonalne
dodatki do zywnosci
dodatki funkcjonalne
bialka serwatkowe
bialczany
proszek mleczny
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies