Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of ordinary or microencapsulated sodium chloride on microbiological quality of meat stored in refrigerated conditions

Tytuł:
Effect of ordinary or microencapsulated sodium chloride on microbiological quality of meat stored in refrigerated conditions
Autorzy:
Danyluk B.
Medynski A.
Grzes B.
Iwanska E.
Mikolajczak B.
Tematy:
microencapsulation
sodium chloride
microbiological quality
microbiological contamination
meat
storage
refrigeration
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies