Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Możliwości kształtowania parametrów jakościowych mięsa karpi utrzymywanych zgodnie z wymogami ekologicznej akwakultury w krajach Unii Europejskiej

Tytuł:
Możliwości kształtowania parametrów jakościowych mięsa karpi utrzymywanych zgodnie z wymogami ekologicznej akwakultury w krajach Unii Europejskiej
Possibilities influencing the meat quality parameters of carp raised in accordance with the requirements of organic aquaculture in the European Union
Autorzy:
Ciesla M.
Sliwinski J.
Tematy:
Unia Europejska
rolnictwo ekologiczne
akwakultury
ryby
karpie
produkcja ekologiczna
wzrost zwierzat
wyniki produkcyjne
mieso ryb
jakosc miesa
ksztaltowanie jakosci
zywienie zwierzat
pasze
barwienie miesa
astaksantyna
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies