Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ procesów technologicznych i kulinarnych na przemiany i poziom pozostałości niektórych insektycydów chloroorganicznych w jajach i przetworach jajecznych. Cz. I. Wpływ procesu gotowania na zawartość i przemiany DDT i HCH w jajach

Tytuł:
Wpływ procesów technologicznych i kulinarnych na przemiany i poziom pozostałości niektórych insektycydów chloroorganicznych w jajach i przetworach jajecznych. Cz. I. Wpływ procesu gotowania na zawartość i przemiany DDT i HCH w jajach
Effect of technological and culinary processes on the changes and residual level of certain chlorinated hydrocarbon insecticides in eggs and egg products. Part I. The effect of boiling on the content and changes of DDT and HCH in eggs
Autorzy:
Nikoronow M.
Zimak J.
Tematy:
procesy technologiczne
jaja
przetwory jajczarskie
insektycydy chloroorganiczne
gotowanie
DDT
HCH
metoda chromatografii
chromatografia gazowa
badania naukowe
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies