Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Podstawowe informacje o wpływie jakości surowców i niektórych uwarunkowań na tworzenie się ciasta i suszenie makaronów

Tytuł:
Podstawowe informacje o wpływie jakości surowców i niektórych uwarunkowań na tworzenie się ciasta i suszenie makaronów
Autorzy:
Jurga R.
Tematy:
przetwory zbozowe
makarony
technologia produkcji
ciasto makaronowe
surowce makaronowe
jakosc
maka
skrobia
amyloza
amylopektyna
bialko
gliadyna
glutenina
blonnik pokarmowy
enzymy
woda
wilgotnosc ciasta
temperatura ciasta
suszenie
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies