Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Charakter konsumentów i ich preferencje w odniesieniu do różnie przyrządzonych jaj

Tytuł:
Charakter konsumentów i ich preferencje w odniesieniu do różnie przyrządzonych jaj
Autorzy:
Gilewski R.
Wezyk S.
Tematy:
jaja spozywcze
potrawy z jaj
jaja w koszulkach
jaja gotowane
jaja sadzone
jajecznica
omlety
preferencje konsumentow
badania ankietowe
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies