Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ocena cech tucznych, rzeźnych oraz jakości mięsa ekologicznych jagniąt rasy suffolk poddanych ubojowi w różnych terminach

Tytuł:
Ocena cech tucznych, rzeźnych oraz jakości mięsa ekologicznych jagniąt rasy suffolk poddanych ubojowi w różnych terminach
Evaluation of fattening and slaughter traits and meat quality of organic Suffolk lambs slaughtered in different periods
Autorzy:
Paraponiak P.
Wieczorek-Dabrowska M.
Tematy:
owczarstwo
owce
owca suffolk
chow ekologiczny
jagnieta
uboj zwierzat
terminy uboju
uzytkowosc tuczna
uzytkowosc rzezna
masa przedubojowa
przyrost masy ciala
tusze jagniece
klasyfikacja EUROP
wydajnosc rzezna
mieso jagniece
jakosc
sklad chemiczny
sklad kwasow tluszczowych
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies