Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Otręby pszenne - metody funkcjonalizacji surowca

Tytuł:
Otręby pszenne - metody funkcjonalizacji surowca
Wheat bran - methods for raw material functionality
Autorzy:
Harasym J.
Tematy:
otreby pszenne
funkcjonalnosc
surowce roslinne
procesy produkcyjne
mielenie
obrobka termiczna
ekstrakcja
ekstruzja
fermentacja
obrobka enzymatyczna
wartosc zdrowotna
przeciwutleniacze
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies