Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ skojarzonego działania wibracji i temperatury na przeżywalność Staphylococcus aureus w mleku

Tytuł:
Wpływ skojarzonego działania wibracji i temperatury na przeżywalność Staphylococcus aureus w mleku
Vlijanie soedinennogo dejjstvija vibracii i temperatury na perezhivanie Staphylococcus aureus v moloke
The effect of combined exposure to vibration and temperature on the survival of Staphylococcus aureus in milk
Autorzy:
Uradzinski J.
Kafel S.
Szteyn J.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies