Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Charakterystyka krajowego pogłowia krów ras użytkowanych mlecznie ze szczególnym uwzględnieniem składu mleka. Kształtowanie się poziomu składników mleka krów rasy Simentalskiej - cz.4

Tytuł:
Charakterystyka krajowego pogłowia krów ras użytkowanych mlecznie ze szczególnym uwzględnieniem składu mleka. Kształtowanie się poziomu składników mleka krów rasy Simentalskiej - cz.4
Autorzy:
Wojcik A.
Nalecz-Tarwacka T.
Golebiewski M.
Puppel K.
Tematy:
poglowie zwierzat
poglowie krajowe
bydlo
krowy mleczne
uzytkowanie mleczne
hodowla zwierzat
mleko
sklad chemiczny
bialko
tluszcze
komorki somatyczne
przydatnosc technologiczna
rasy zwierzat
bydlo simental
wydajnosc mleka
kwasy tluszczowe
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies