Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Improved yield, fruit quality, and shelf life in ‘Flame Seedless’ grapevine with pre-harvest foliar applications of forchlorfenuron, gibberellic acid, and abscisic acid

Tytuł:
Improved yield, fruit quality, and shelf life in ‘Flame Seedless’ grapevine with pre-harvest foliar applications of forchlorfenuron, gibberellic acid, and abscisic acid
Autorzy:
Khalil H.A.
Tematy:
gibberellic acid
forchlorfenuron
abscisic acid
grape-vine
Vitis vinifera
fruit quality
berry size
anthocyanin
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies