Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Spożycie mięsa - wyznacznik poziomu i jakości wyżywienia

Tytuł:
Spożycie mięsa - wyznacznik poziomu i jakości wyżywienia
Meat consumption - a determinant of the level and quality of nutrition
Potreblenie mjasa kak opredelitel urovnja i kachestva pitanija
Autorzy:
Dyka A.
Sztarballo W.
Tematy:
konsumpcja
spozycie miesa
mieso
jakosc zywienia
wyzywienie ludnosci
poziom zywienia
wyznaczniki jakosci
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies