Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Level and efficiency of using production resources food industry in the European Union countries

Tytuł:
Level and efficiency of using production resources food industry in the European Union countries
Poziom i efektywność wykorzystania zasobów produkcyjnych przemysłu spożywczego w krajach Unii Europejskiej
Autorzy:
Juchniewicz M.
Tematy:
production resource
employment
efficiency
productivity
food industry
European Union country
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies