Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Evaluation of trapping methylglyoxal capacity of cereal extracts as anti-ageing dietary sources

Tytuł:
Evaluation of trapping methylglyoxal capacity of cereal extracts as anti-ageing dietary sources
Autorzy:
Morales F. J.
Ullate M.
del Castillo M. D.
Tematy:
aging
glycation end-product
pathogenesis
dicarbonyl
dietary extract
cereal
plant extract
anti-aging
dietary source
human nutrition
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies