Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Charakterystyczne składniki grzybów wielkoowocnikowych “macromycetes”. Cz. I. Substancje azotowe

Tytuł:
Charakterystyczne składniki grzybów wielkoowocnikowych “macromycetes”. Cz. I. Substancje azotowe
Autorzy:
Kohlmunzer S.
Grzybek J.
Tematy:
skladniki chemiczne
grzyby
Macromycetes
metabolizm grzybow
aminy
betaina
alkaloidy
indole
aminokwasy
peptydy
mocznik
zwiazki purynowe
nukleotydy
zwiazki cyjanowe
zwiazki azotowe
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies