Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ metody pakowania i czasu chłodniczego przechowywania na liczbę kwasową i wartość TBARS tłuszczu śródmięśniowego oraz właściwości sensoryczne mięsa króliczego

Tytuł:
Wpływ metody pakowania i czasu chłodniczego przechowywania na liczbę kwasową i wartość TBARS tłuszczu śródmięśniowego oraz właściwości sensoryczne mięsa króliczego
The effect of packaging method and cold storage time on acid and TBARS value of the intramuscular fat andsensory quality of rabbit meat
Autorzy:
Chwastowska-Siwiecka I.
Skiepko N.
Pomianowski J.F.
Kondratowicz J.
Tematy:
kroliki
uzytkowanie miesne
mieso krolicze
miesnie udowe
pakowanie prozniowe
pakowanie w atmosferze gazow ochronnych
przechowywanie chlodnicze
czas przechowywania
tluszcz srodmiesniowy
liczba kwasowa
poziom TBARS
jakosc sensoryczna
zapach
soczystosc
kruchosc miesa
smakowitosc
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies