Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Cryoconservation of chicken blastodermal cells: Effects of slow freezing, vitrification, cryoprotectant type and thawing method during in vitro processing

Tytuł:
Cryoconservation of chicken blastodermal cells: Effects of slow freezing, vitrification, cryoprotectant type and thawing method during in vitro processing
Autorzy:
Sawicka D.
Chojnacka-Puchta L.
Brzezinska J.
Lakota P.
Bednarczyk M.
Tematy:
blastodermal cell
cryoprotectant
freezing
vitrification
chicken
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies