Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Określenie strat przy konserwowaniu ziemniaków różnymi metodami i wartości tych pasz w żywieniu trzody chlewnej

Tytuł:
Określenie strat przy konserwowaniu ziemniaków różnymi metodami i wartości tych pasz w żywieniu trzody chlewnej
Estimation of the losses of potatoes preserved by different methods and nutritive value of the resulting products for pigs
Autorzy:
Tywonczuk J.
Tematy:
ziemniaki
konserwowanie zywnosci
metody przechowywania
kiszonki
mieszanki paszowe
sklad mieszanek
skladniki pokarmowe
straty
przyrost masy ciala
trzoda chlewna
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies