Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Antioxidant and anti-diabetic effects of Auricularia auricular polysaccharides and their degradation by artificial gastrointestinal digestion - Bioactivity of Auricularia auricular polysaccharides and their hydrolysates

Tytuł:
Antioxidant and anti-diabetic effects of Auricularia auricular polysaccharides and their degradation by artificial gastrointestinal digestion - Bioactivity of Auricularia auricular polysaccharides and their hydrolysates
Autorzy:
Lu A.
Yu M.
Shen M.
Fang Z.
Xu Y.
Wang S.
Zhang Y.
Wang
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies