Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The selected elements allotting competitiveness of fruit and vegetables processing enterprises

The aim of the paper is to analyse the selected factors determining competitiveness of the fruit and vegetables processing sector. The results of inquiry research conducted in 32 enterprises of the sector located in Wielkopolska Voivodship were presented in the paper. The conducted research proves that, according to the management, the companies have large competitive and developmental potential, particularly in the area of the production resources (mainly knowledge and employees’ experience, technological innovation and value of the fixed capital). The return on assets and profit rate are also highly evaluated. The inquired managers indicated advantage in the area of functions and product quality as the main own sources of competitive advantage and product prices, incomes and preferences of purchases as the most important demand factors.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies