- Tytuł:
- Przegląd Dokumentacyjny Przemysłu Mleczarskiego opracowany przez Ośrodek Informacji Instytutu Przemysłu Mleczarskiego. Dodatek do miesięcznika "Przegląd Mleczarski" - wrzesień 1965 r.
- Autorzy:
- St.Sz.
- Tematy:
-
Instytut Przemyslu Mleczarskiego
pismiennictwo
wiedza fachowa
technologia zywnosci
mleczarstwo
produkcja mleka
produkcja mleczarska
srodki spozywcze
przetwory mleczne
mleko spozywcze
mleko w proszku
produkty typu instant
instantyzacja
rozpuszczalnosc
pasteryzacja
mleko UHT
maslo
sery twarogowe
smietana
zakwaszanie
jakosc mleka
ocena zywnosci
ocena punktowa
cechy smakowo-zapachowe
smak tlusty
zanieczyszczenia mleka
znaki jakosci
informacja konsumencka
norma czasu pracy
odbior mleka
dostawy zywnosci
ciaglosc dostaw
czestotliwosc dostaw
Republika Federalna Niemiec
Kolonia konferencja
Moguncja
seminaria miedzynarodowe
spotkania branzowe - Język:
- polski
- Dostawca treści:
- AGRO
- Artykuł