Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ różnych radzajów włókna w paszy w drugiej fazie tuczu na wyniki i jakość tuszy

Tytuł:
Wpływ różnych radzajów włókna w paszy w drugiej fazie tuczu na wyniki i jakość tuszy
The effect of different sources of dietary fibre applied in the second period of fattening on fattening results and carcass quality in pigs
Autorzy:
Furgal-Dierzuk I.
Tematy:
trzoda chlewna
tuczniki
zywienie zwierzat
wlokno pokarmowe
tucz
wyniki tuczu
tusze wieprzowe
jakosc
Język:
polski
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies