Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Elementy programowania mechanicznych właściwości pasteryzowanej szynki i łopatki pasteryzowanej (c. d.)

Tytuł:
Elementy programowania mechanicznych właściwości pasteryzowanej szynki i łopatki pasteryzowanej (c. d.)
Ehlementy programmirovanija mekhanicheskikh svojjstv pasterizovannogo okoroka i pasterizovannojj lopatki
The elements of the mechanical features programming of the pasteurized ham and the pasteurized shoulder
Les elements de programation des proprietes mecaniques du jambon pasteurise et de lepaule pasteurisee
Programmelemente der mechanischen Eigenschaften des pasteurisierten Schinken und Schulterblatts
Autorzy:
Pezacki W.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies