Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ocena bakteriologiczna mleka w proszku

Tytuł:
Ocena bakteriologiczna mleka w proszku
Bacteriological evaluation of milk-powder
Autorzy:
Burbianka M.
Artamonow A.
Elsner M.
Gabriel A.
Grzesik E.
Jedrzejowska H.
Juchnowicz I.
Kowalewska M.
Lichocinska H.
Lukawska Z.
Osinska M.
Smykal B.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies