Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Total antioxidant capacity and its dietary sources and seasonal variability in diets of women with different physical activity levels

Tytuł:
Total antioxidant capacity and its dietary sources and seasonal variability in diets of women with different physical activity levels
Autorzy:
Czlapka-Matyasik M.
Ast K.
Tematy:
antioxidant capacity
dietary source
seasonal variability
diet
human diet
human nutrition
woman
physical activity
activity level
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies