Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Czynniki wpływające na zawartość witaminy C w warzywach

Tytuł:
Czynniki wpływające na zawartość witaminy C w warzywach
Vitamin C in vegetables and the factors influencing its content
Autorzy:
Wierzbicka B.
Kuskowska M.
Tematy:
witaminy
witamina C
wartosc odzywcza
warzywa
zawartosc witaminy C
gatunki roslin
odmiany roslin
czynniki agrotechniczne
czynniki przechowalnicze
Język:
polski
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies