Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ulepszanie wartości przemiałowej ziarna pszenicy - prioretytowy temat badawczy w młynarstwie

Tytuł:
Ulepszanie wartości przemiałowej ziarna pszenicy - prioretytowy temat badawczy w młynarstwie
Improvement milling qualities of wheat kernel - priority research subject in grain milling
Autorzy:
Piesiewicz H.
Tematy:
mlynarstwo
pszenica
przemial
wartosc przemialowa
polepszanie jakosci
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies