Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Profil kwasów tłuszczowych i pojemność przeciwutleniająca serów podpuszczkowych i twarogowych

Tytuł:
Profil kwasów tłuszczowych i pojemność przeciwutleniająca serów podpuszczkowych i twarogowych
Fatty acid profile and antioxidant capacity of rennet and curd cheese
Autorzy:
Ochrem A.
Zapletal P.
Pustkowiak H.
Zychlinska-Buczek J.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies