Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of crossing White Zlotnicka and Polish Large White Pigs on the quality of culinary meat and raw smoked loin

Tytuł:
Effect of crossing White Zlotnicka and Polish Large White Pigs on the quality of culinary meat and raw smoked loin
Autorzy:
Grzeskowiak E.
Borzuta K.
Strzelecki J.
Buczynski J. T.
Borys A.
Lisiak D.
Janiszewski P.
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
rekord w opracowaniu

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies