Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Physicochemical properties, antioxidant capacity and sensory acceptability of instant rosehip teas prepared by spray-drying and freeze-drying methods

Tytuł:
Physicochemical properties, antioxidant capacity and sensory acceptability of instant rosehip teas prepared by spray-drying and freeze-drying methods
Autorzy:
Baltaci C.
Erkmen Bostanci D.
Altintas R.
Dalkiran Y..
Akdogan A.
Okan O.T.
Opis fizyczny:
application/pdf
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies