Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Skład chemiczny mięśni i wydajność mięsna raków z różnych środowisk naturalnych i hodowli

Tytuł:
Skład chemiczny mięśni i wydajność mięsna raków z różnych środowisk naturalnych i hodowli
The chemical composition of muscles and meat yield of the crayfish from different habitats and cultures
Autorzy:
Wlasow T.
Wozniak M.
Wisniewska A.
Bernad A.
Tematy:
raki
zwierzeta hodowlane
zwierzeta dziko zyjace
rak rzeczny
rak blotny
rak pregowany
rak sygnalowy
miesnie
sklad chemiczny
zawartosc bialka ogolnego
zawartosc tluszczu
zawartosc suchej masy
zawartosc wody
zawartosc popiolu
mieso raka
wydajnosc miesna
czynniki srodowiska
Język:
polski
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies