Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Antioxidant activity of various plant sprouts extracts depending on the processing method of plant material – an in vitro study

Tytuł:
Antioxidant activity of various plant sprouts extracts depending on the processing method of plant material – an in vitro study
Autorzy:
Muzykiewicz-Szymanska A.
Zielonka-Brzezicka J.
Siemak J.
Klimowicz A.
Tematy:
plant material
sprout
antioxidant activity
plant extract
food processing
ultrasound
ultrasonic extraction
in vitro study
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies