Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ procesów kulinarnych na zachowanie witamin grupy B. Cz. II. Ryboflawina i niacyna

Tytuł:
Wpływ procesów kulinarnych na zachowanie witamin grupy B. Cz. II. Ryboflawina i niacyna
Vlijanie kulturnojj obrabotki na soderzhanie vitaminov gruppy B. Ch. II. Riboflavin i niacin
Effect of thermal processing on the retention of group B vitamins. Part II. Riboflavin and niacin
Autorzy:
Secomska B.
Nadolna I.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies