Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Podstawy kontroli/nadzoru nad zagrożeniami bezpieczeństwa żywności

Tytuł:
Podstawy kontroli/nadzoru nad zagrożeniami bezpieczeństwa żywności
Fundamentals of the validation of food safety control measures
Autorzy:
Dzwolak W.
Tematy:
srodki kontroli
zagrozenia bezpieczenstwa
bezpieczenstwo zywnosci
walidacja
system HACCP
opanowywanie zagrozen
zagrozenia mikrobiologiczne
zagrozenia chemiczne
zagrozenia fizyczne
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies