Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effect of dietary Camelina sativa oil on quality of broiler chicken meat

Tytuł:
The effect of dietary Camelina sativa oil on quality of broiler chicken meat
Wpływ udziału oleju z lnianki siewnej (Camelina sativa) w dawkach dla kurcząt rzeźnych na jakość mięsa
Autorzy:
Pietras M. P.
Orczewska-Dudek S.
Tematy:
animal nutrition
dietary effect
Camelina sativa
oil
meat quality
broiler chicken
poultry meat
meat lipid
polyunsaturated fatty acid
cholesterol
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies