Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Badania nad wartością odżywczą racji pokarmowych i turnover białka w aspekcie hamowania postępu uszkodzenia nerek

Tytuł:
Badania nad wartością odżywczą racji pokarmowych i turnover białka w aspekcie hamowania postępu uszkodzenia nerek
Studies on nutritive value of daily food rations and protein turnover in the context of slowing down the progression of renal damage
Autorzy:
Kozlowska L.
Tematy:
choroby czlowieka
cukrzyca typu 2
nefropatia cukrzycowa
uszkodzenia nerek
zywienie czlowieka
skladniki pokarmowe
bialko
wielkosc spozycia
programy zywieniowe
sposob zywienia
racje pokarmowe
wartosc odzywcza
turnover bialka
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies